Equi Guidance: Coaching in Transitie door en met paarden
 

Wie ben ik?

Mijn  naam is Josephine Woltman Elpers. Mijn liefde voor de natuur, creativiteit, doorzettings- en analysevermogen, ondernemerschap en hoogsensitiviteit  hebben er toe bijgedragen dat ik gedurende mijn privé- en werkleven vele transities heb meegemaakt of zelf heb veroorzaakt, bij mezelf, bij anderen en in de organisaties waar ik gewerkt heb/werk.


Ik ben een paardenvrouwpur sang. Al haar hele leven ben ik gefascineerd door paarden. Ik rijd zelf endurance, train mijn paarden volgens de nieuwste inzichten, heb les gehad van bekende paardentrainers, doe veel aan grondwerk, ben equine-assisted coach en Classical dressage instructor & trainer.  Ik werk samen met mijn paarden op een harmonieuze manier. Ik maakt hierbij gebruik van verschillende trainingswijzen zodat alle dimensies van een paard worden ontwikkeld. Mijn paarden worden op een duurzame en diervriendelijke wijze gehouden, waarbij paarden hun natuurlijk gedrag kunnen uiten. Eerder was ik professor in applied sciences (lector) op het gebied van dierenwelzijn en had diverse directie- en management functies in het onderwijs en bedrijfsleven. Momenteel werk ik als Cluster Clinical Director Paard, eindverantwoordelijk voor de paardenklinieken van IVC Evidensia. In trainings- en coachingssessies werk ik samen met de deelnemers en mijn drie Arabische volbloedpaarden: Ter Waele Hamir, Ter Waele Hadyr en Baila Timba.

Ben je benieuwd of ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen?