Equi Guidance: Coaching in Transitie door en met paarden
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Josephine Woltman Elpers. In 1974 werd ik geboren. Als jong kind was ik al graag in de natuur en fascineerde paarden mij mateloos.  In de loop van de jaren heb ik in mijn privé- en werkleven op veel manieren met hen mogen werken en leren.

Mijn liefde voor de natuur, creativiteit, doorzettings- en analysevermogen, ondernemerschap en hoogsensitiviteit  hebben er toe bijgedragen dat ik gedurende mijn privé- en werkleven vele transities heb meegemaakt of zelf heb veroorzaakt, bij mezelf, bij anderen en in de organisaties waar ik gewerkt heb/werk. De opleidingen bij de Rijksuniversiteit Groningen (MSc en PhD), de Keulseweg (equine assisted coaching), Neo-Classical School for the Art of Horsemanship (hippische opleiding), Een Leven Lang Leren Academie (Top Leergang Leiderschap), Avicenna (Leiderschap), de Healthcare Academy den Hoek (holistische diergeneeskunde) en Up with People (globaal educatieve non-profit organisatie), mijn werkervaring als docent bij de Rijksuniversiteit Groningen, de AOG School of Management, de Duitse WHU universiteit en de Vrije Universiteit, als afdelingshoofd bij 3M Deutschland, als directeur bij de Hogeschool Windesheim, als RvT lid van MarketingOost, en in mijn huidige baan als directeur onderwijs en voorzitter van de directie bij de Hogeschool van Hall Larenstein & directeur hebben mij het gereedschap aangereikt om mezelf, anderen en organisaties in transities te begeleiden. 

Ben je benieuwd of ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen?