Equi Guidance: Coaching in Transitie door en met paarden
 

Coachtraject: Groei, transitie en reflectie naast en/of op het paard

Coachtraject met maximaal vier deelnemers op 4 okober, 18 oktober en 1  november 2021, 3 sessies x 2 uur

Waar gaat het over?

Creëer vanuit rust en ruimte groei voor jezelf in deze transitie tijd. Reflecteer wat jij geestelijk, mentaal en lichamelijk voelt en wat goed is voor jou. Geef richting aan situaties waar je invloed op hebt. Soms ontstaat er een situatie waar je geen invloed op hebt. Bewust stilstaan en reflecteren helpt juist dan om opnieuw richting te bepalen aan jezelf.

Samen met drie andere deelnemers, bied ik je een coachtraject met en door paarden aan. Het traject bestaat uit drie avonden. Kosten bestaan uit 300 euro per persoon voor het gehele traject bestaande uit 3 sessies van twee uur, exclusief BTW en inclusief koffie/thee/fris en snacks.

De data zijn:

Maandag  4 oktober 2021 19:30-21:30U

Maandag 18 oktober 2021 19:30-21:30U

Maandag 1 november 2021 19:30-21:30U

Vanuit de rust en ruimte met en door paarden gaan we kijken naar je groeivraag in de eerste sessie. In de tweede sessie kies jezelf of je een sessie op of/en naast het paard wil.  Met en door de paarden reflecteer je wat jij geestelijk, mentaal en lichamelijk voelt wat goed is voor jou. En in de derde sessie geef je zelf richting aan je groei, met en door de paarden. Je hebt geen ervaring met paarden nodig.

We werken op de locatie van Equi Guidance in Wapenveld, in een verwarmde coachruimte en buiten in een luxe rijbak met eb- en vloedbodem.

Voor je aanmelding of meer informatie: stuur me een app!
Meld je gauw aan!!